Achiluuuuttt Chak!!

Assalams Semua,

Syukur Alhamdulillah and thank you for all your support shown for my latest TV appearance on ‘Ramadhan Terakhir’, sekarang ni on air di TV3, setiap hari Selasa, Rabu dan Khamis, jam 10.30 malam. Kita rasa overwhelmed sangat dengan semua feedback yang diterima menerusi Twitter dan Facebook. Ingat ya, itu hanyalah rekaan semata – mata, dan tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah mati!!.. Watak tu tak dapat kita jayakan tanpa restu dari suami, understanding dari anak – anak, bantuan dari Director dan barisan pelakon lain, dan semangat dari team teknikal produksi… dan off-course lah, sokongan dan doa tanpa henti dari awak semua.

Kesempatan ini juga, kita nak mohon ampun dan maaf atas segala silap dan salah kita, sempena nak menyambut Ramadhan Al-Mubarak ni. Semoga ibadah kita di terima Allah S.W.T… dan semoga juga kita semua tak jadi macam Pn. Mazni!!.. Ingat tau!!… Puasa bulan Ramadhan, bukan bulan Ogos…

Last but not least, you all inspired me..

Dah ngantok sangat, esok call time pun pagi..

Mintak diri dulu, sayang awak semua..

 

Fazlina Ahmad Daud

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s