Assalam Sayangku semua,

Kita nak update sikit pasal BabyFaz, Alhamdulillah semalam berjalan dengan lancar dan mudah-mudahan hari ini dan esok diberkati. Semua Sayangku dah singgah ke booth BabyFaz kat Bucida Court? Kepada yang dah pergi ke booth BabyFaz, kita nak ucapkan thank you so much dan kepada Sayangku yang belum tu, boleh la singgah tengok barang2 BabyFaz yang berada di Bucida Court. Kalau Sayangku tak tau kat mana Bucida Court tu, Kita ada sediakan alamat dan map di bawah. So, Sayangku boleh la refer dengan map tu. Booth BabyFaz akan berlangsung bermula hari ini hingga esok iaitu pada 28 September – 29 September 2013. So, if sesiapa yang nak jumpa kita, boleh la datang petang ini or esok.

Lot 2816-1, Jalan Damansara, Kg. Sungai Penchala.

Lot 2816-1, Jalan Damansara, Kg. Sungai Penchala.

Okay, kita ada sedikit pictures yang nak dikongsi dengan Sayangku semua. Picture barang2 kat booth BabyFaz. Kalau berminat, boleh la datang beramai2, kedatangan Sayang-sayangku semua kita alu-alukan sangat2! Barang2 kita semua berkonsepkan fashion lifestyle seperti baju, handbag, dress dan macam2 la. If nak tau lagi, boleh la datang. Harga barang2 kat booth BabyFaz tu semuanya dalam harga berpatutan.

Pic Barang2 kat booth BabyFazOnce again, thank you for all your support selama ini. Kita sangat2 menghargai. Walaupun kita jarang berblogging, always remember, Kita sayang awak semua.

BabyFaz… Its Private

Live life beautifully and confidently.

BabyFaz is Back!!

Assalam Sayangku semua,

Sorry sangat, lama betul tak blogging. First sekali, nak ucapkan Thank you sangat2 kat Sayangku semua yang ‘mengsupport’ karier kita dan juga BabyFaz. Walaupun kita sibuk kerja, kita tak pernah lupa BabyFaz kita ni.

Kat sini, kita nak bagitau yang BabyFaz akan berada di Bucida Court Sungai Penchala pada 28 – 29 September 2013, bersamaan hari sabtu dan ahad, dari jam 4.00 petang hingga 10.00 malam.

Bucida Court Bazaar

Kat sana nanti kita akan adakan satu booth, menjual baju dan barangan busana peribadi dan favorite kita, yang selalu kita bawak, dan gunakan semasa shooting. Kita nak memberi peluang kepada Sayangku semua untuk memiliki busana dan barangan tersebut pada harga yang amat berpatutan. Antara yang akan dijual adalah baju-baju serta aksesori yang kita pernah pakai semasa shooting cerita Vanila Coklat (sebagai Auntie Anne), Mahabbah, Iman Nabila, Bedah Tong Gas Muflis, Kisah Cinta, dan banyak lagi drama-drama TV yang telah disiarkan pada tahun 2012 dan awal 2013. Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Dan pada Sayangku yang nak jupa kita face-to-face, kita akan berada di booth BabyFaz pada 29hb September 2013, dari pukul 6.00 petang hingga pukul 9.00 malam. Harap kita dapat berjumpa.

Thank you again for all your support selama ini. Kita sangat2 menghargai. Walaupun kita jarang berblogging, always remember, Kita sayang awak semua.

BabyFaz… Its Private

Live life beautifully and confidently.