Assalam Sayangku semua,

Kita nak update sikit pasal BabyFaz, Alhamdulillah semalam berjalan dengan lancar dan mudah-mudahan hari ini dan esok diberkati. Semua Sayangku dah singgah ke booth BabyFaz kat Bucida Court? Kepada yang dah pergi ke booth BabyFaz, kita nak ucapkan thank you so much dan kepada Sayangku yang belum tu, boleh la singgah tengok barang2 BabyFaz yang berada di Bucida Court. Kalau Sayangku tak tau kat mana Bucida Court tu, Kita ada sediakan alamat dan map di bawah. So, Sayangku boleh la refer dengan map tu. Booth BabyFaz akan berlangsung bermula hari ini hingga esok iaitu pada 28 September – 29 September 2013. So, if sesiapa yang nak jumpa kita, boleh la datang petang ini or esok.

Lot 2816-1, Jalan Damansara, Kg. Sungai Penchala.

Lot 2816-1, Jalan Damansara, Kg. Sungai Penchala.

Okay, kita ada sedikit pictures yang nak dikongsi dengan Sayangku semua. Picture barang2 kat booth BabyFaz. Kalau berminat, boleh la datang beramai2, kedatangan Sayang-sayangku semua kita alu-alukan sangat2! Barang2 kita semua berkonsepkan fashion lifestyle seperti baju, handbag, dress dan macam2 la. If nak tau lagi, boleh la datang. Harga barang2 kat booth BabyFaz tu semuanya dalam harga berpatutan.

Pic Barang2 kat booth BabyFazOnce again, thank you for all your support selama ini. Kita sangat2 menghargai. Walaupun kita jarang berblogging, always remember, Kita sayang awak semua.

BabyFaz… Its Private

Live life beautifully and confidently.

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s