BabyFaz Come Back Roadshow update!

Assalam Sayangku Semua,

Sayangku, kita happy sangat hari ni, nak tau kenapa? Ha…Sebab hari ni dan esok booth BabyFaz akan bertapak di The Labels Bazaar @ 1 Mont Kiara di Tingkat 3. Terima kasih dan alhamdulillah kepada semua sayangku yang berdoa and support untuk BabyFaz. BabyFaz dapat bergerak atas sokongan sayangku semua.

Kepada sayangku nak jumpa kita atau nak singgah untuk tengok barang2 BabyFaz, boleh la datang petang nie. Booth BabyFaz akan dibuka pada 5 Oct – 6 Oct 2013, dari 10am – 7pm. So, sayangku semua jemputlah datang ke booth kita dan kepada yang tak berkesempatan untuk singgah hari ni, boleh la datang esok.

Sorry sangat sayangku semua sebab baru update. Kita sibuk dengan persiapan booth BabyFaz kat sini.

Once again, thank you for all your support selama ini. Kita teramat sangat2 menghargai.

BabyFaz… It’s Private…

Live life beautifully and confidently!

Advertisements

BabyFaz Updates!

Assalam Sayangku Semua,

Berakhir la sudah persinggahan BabyFaz Roadshow kita di Bucida Court. Thank you so much kepada Sayangku semua yang singgah memeriahkan booth BabyFaz dan support BabyFaz. Alhamdulillah selama di Bucida Court, ramai juga sayangku yang datang , kita terharu sangat2! I love semua sayangku!

Haaa…Kepada sayangku yang jauh tak dapat nak datang, insyaallah, doakan yang terbaik untuk BabyFaz supaya bolehlah kita bukak booth kat tempat sayangku dan kepada yang dekat tapi tak sempat nak datang, it’s okay sebab BabyFaz Come Back Roadshow ni masih lagi dijalankan. So, tempat dan tarikh untuk booth yang seterusnya akan dimaklumkan selepas kita dah betul2 confirm dengan details nya nanti.

So, sayangku semua tunggu dan follow semua updates kita, okay?

Sekali lagi kita sorry sangat2 buat semua sayangku, baru hari ni dapat blogging sebab persediaan BabyFaz. Insyaallah, BabyFaz kita akan buat dan beri yang terbaik untuk sayangku semua.

Once again, thank you for all your support selama ini. Kita teramat sangat2 menghargai.

BabyFaz… It’s Private…

Live life beautifully and confidently!