Koleksi BabyFaz – Latest

Dibawah ini di kemukakan koleksi BabyFaz terbaharu dan eksklusif. Koleksi ini boleh dibeli secara online di website BabyFaz  ini. Apa yang anda perlu lakukan ialah e-mailkan nama penuh anda, alamat penuh, kod produk, ke babyfazfashion@yahoo.com.

Below, BabyFaz brings you our Latest and Exclusive Collection. Items from this collection are available for purchase online. All you have to do is e-mail us your full name, full address, product codes to babyfazfashion@yahoo.com.

 

– OUT OF STOCK –

7 Comments

  1. kak size baju ada berapa size?

    • Semua koleksi free size siti 🙂

  2. Salam Kak Faz..

    Baju kod no: 30706464 ade saiz XS atau S tak..?

    • Semua koleksi free size.

  3. SEMUA NI PRE ORDER DARI 6/9 – 15/9. KOLEKSI TERHAD. SAYANG AWAK SEMUA….

  4. baby… cantik2nyer maxi tu semua.. rasa macam nak jer.. tapi takut tak muat dengan akak yg kembang semangkuk ni…. huhuhuhu

  5. salam kak faz..
    kalau free size biasanya muat sampai size pe?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s